10/06/2010

H διακριτική οντότητα της άμβλυνσης




Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας; Δεν έχετε άλλους φόβους να καταπολεμήσετε; Κακώς! Εσείς θα ζείτε ένα δράμα. Η κοινωνία μας δεν σας χρειάζεται αν οι συνειρμικοί σας νευρώνες δεν λειτουργούν σωστά. Φροντίστε αμέσως για την επαναλειτουργία τους. Προσπαθήστε καθημερινά, μέχρι τελικής πτώσεως αν χρειαστεί, να επινοείτε συγκεκριμένους συνδυασμούς περιβαλλοντικών εισροών μέχρι να δημιουργήσετε μαύρες κι άραχνες εγκεφαλικές αναπαραστάσεις. Πως είπατε; Δεν τα καταφέρνετε; Μα.. τότε.. η μόνη σας ελπίδα είναι να αφήσετε τους άλλους να το πράξουν για σας. Αν κοιτάξετε γύρω σας θα βρείτε πολλούς καλοθελητές. Μην είστε τόσο εγωιστές. Διάσημες κλινικές, νευροεπιστημονικές αλλά και γλωσσολογικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η επαναληπτική μεσολάβηση τέτοιου είδους μπορεί να σας οδηγήσει στα ανώτερα επίπεδα διεκπεραίωσης χιλιάδων φυσικών συμβάντων εντός του εγκεφάλου σας ή ακόμα καλύτερα, στο κάψιμό του. Ο εγκέφαλος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα μηχανικό σύστημα που μεταβιβάζει αμφίδρομα πληροφορίες και οδηγίες από το υπόλοιπο σώμα στην ψυχή και τούμπαλιν. Τι κάθεστε λοιπόν; Δώστε του να καταλάβει. Αλλάξτε του τα φώτα! Γίνετε χρήσιμοι, επανενταχτείτε. Όλοι στον αγώνα για μια κοινωνία με οξεία συμπτωματολογία γνωστών ή άγνωστων σχιζοσυναισθηματικών ψυχώσεων.


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας ανοίξατε τα σχόλια...λέμε να σας απαντήσουμε!

Όχι λοιπόν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και περιμένουμε εναγωνίως λεπτομερείς αναλύσεις βήμα προς βήμα... για το τί θα πρέπει να κάνουμε ... όλοι μας...

:)Χρειαζόμαστε έναν επαναπροσδιορισμό δηλαδή... σαν το "κουρδιστό πορτοκάλι" ένα πράγμα;

Σας καλησπερίζουμε...

IZA είπε...

Πολύ σωστά τα λέτε, Maximus. `Ετσι θα πειστούμε ότι όλα γύρω μας είναι τέλεια. Οι προβληματικοί είμαστε εμείς. Τόσα νέα ψυχοφάρμακα φτιάχνουν για το καλό μας, τόσους καλούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Μα τόσο αχάριστοι είμαστε;

Δημήτρης Τερζής είπε...

Θα πάρεις το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι; Καλά τα' λεγε ο Μορφέας στο Μάτριξ και ας έγινε μπλοκμπάστερ..

maximus είπε...

@OΔΟΙΠΟΡΟΣ.. είπα να κάνω τον τουρίστα για λίγο αλλά δεν άντεξα..

Είστε κι εσείς σε καλό δρόμο. Μην αποκαλύπτεστε πολύ μονάχα, η παιδική ειλικρίνεια, κατά την ταπεινή μου άποψη, μπορεί να αποβεί μοιραία..

Επαναπροσδιορισμό; Προλαβαίνουμε;

Kαλό ξημέρωμα :)

maximus είπε...

@IZA, σωστά, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ευτυχήσουμε εν μέσω κρίσης με το να γίνουμε χειρότεροι και από την ίδια την κρίση!

.. μην ξεχνάμε και την αγορά, πως θα ζήσει η αγορά, έχετε ακουστά φαντάζομαι την θεραπευτική ιδιότητα του shopping therapy.

Καλό ξημέρωμα :)

vasiliki είπε...

:):)
καλό ξημέρωμα maximus.

maximus είπε...

@Δημήτρης Τερζής, δύσκολος ο ρόλος του επίλεκτου απ' όσο θυμάμαι. Αυτός καλά τα έλεγε, το ελπιδοφόρο μήνυμα της δικής μας κοινωνίας δυσκολεύομαι να αντιληφθώ..

υ.γ. Aν μου επιτρέπετε, έχετε καμια σχέση με Πελοπόννησο;

maximus είπε...

@Kαληνύχτα vasiliki :)

Ανώνυμος είπε...

Ευθύνεται η δυαδική φύση των διδύμων, δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας, η μια λέει άσπρο , η άλλη μαύρο
Ζω ενα δράμα !
Είμαι απελπισμένη ! Δεν υπάρχει σωτηρία για μένα
Παραμένω σε συνεχή πάλη με τον εαυτό μου.
Πως να σε ευχαριστήσω για την λύση στο πρόβλημα?

Χαμογελαστή καλημέρα


Υ.Γ. Τι καλά που σε ξαναβρήκα !!!!!

maximus είπε...

@didymina.. και δεν σας φαινόταν.. θέλω να πω.. απ' όσα διαβάζω στις αναρτήσεις σας, ειδικά τις καινούργιες, φαίνεστε άτομο με συγκροτημένη σκέψη. Τι να πω.. Καλή προσπάθεια εύχομαι.

Συγνώμη για το θάρρος αλλά μήπως το blogging δεν είναι η κατάλληλη ασχολία για την περίπτωσή σας; Εδώ αγαπητή, φοβάμαι πως θα .. σας "αποτελειώσουμε" :)

Χαίρομαι που βρήκατε λύση μεν, ανησυχώ δε..

Θα τα λέμε. Καλημέρα.

Margo είπε...

Νομίζω ότι δε χρειάζεται ο κόσμος, (γενικά μιλώ οι παρόντες εξαιρούνται χαχα), να προσπαθήσει και πολύ για να το κάψει, όσο μυαλό του έχει απομείνει..
Καλό ξημέρωμα:)

maximus είπε...

@Μargo, πράγματι. Δεν είναι για όλους μειονέκτημα αυτό πάντως. Σε προεκλογικές περιόδους για παράδειγμα η ψήφος του "μισότρελου" ικανοποιεί τα συμφέροντα όλως αυτών των άχρηστων που επιδιώκουν την αναρρίχησή τους στα σκαλοπάτια της εξουσίας (με το αζημίωτο πάντα).

Καλημέρα :-)

Ανώνυμος είπε...

Και της το έχω πει τόσες φορές ( της άλλης) μην αφήνει απατηλές εντυπώσεις !! Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον μαζί της, είναι ασυμάζευτη !!
Εγω δεν είμαι έτσι. Οι "τελειωμένοι" άλλωστε δεν "αποτελειώνονται" :))
Προς τι η ανησυχία???

;) Ξεκαρδισμένη καλημέρα (απο τη μια, οχι απο την άλλη που έχει σκυλιάσει);)

maximus είπε...

@didymina, μα να σας βρει τέτοιο κακό;; Εκπαιδεύοντας την ασυμάζευτη σαν να λέμε. Ενδιαφέρον

E..τότε είστε ασφαλής, οι άλλοι πρέπει να ανησυχούν, εσείς μπλογκάρετε άφοβα..

Καλό απόγευμα :)

Ανώνυμος είπε...

how are you!This was a really impressive theme!
I come from roma, I was fortunate to look for your topic in wordpress
Also I learn a lot in your theme really thanks very much i will come again

maximus είπε...

@Ανώνυμος.. Welcome!

..which topic/theme exactly??